Värdera bostad

Boka kostnadsfri värdering

Hos oss kan du boka en kostnadsfri värdering av din bostad. Det går till så att vi kommer hem till dig och ser oss omkring. Vi vet vad de flesta söker efter när de skall leta efter en ny bostad och kan med vår kunskap och erfarenhet värdera din bostad på ett korrekt sätt.
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

värdera bostad södermalm

Rådgivning inför en bostadsaffär

i tillhör Länsförsäkringar vilket gör att vi även kan erbjuda ekonomisk rådgivning inför en bostadsaffär. Kanske finns det lån som behöver lösas ut vid en eventuell försäljning eller så vill ni lägga om lånen till ett annat bostadsköp? Vi kan hjälpa er med de olika frågor som kan komma upp kring den ekonomiska biten. Hos oss kan ni även få hjälp att teckna försäkringar inför en försäljning och flytt så ni är trygga hela vägen hem till ert nya boende. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din bostadsförsäljning!

Öka värdet på din bostad

Såklart spelar skicket på lägenheten eller huset in. Det första intrycket är otroligt viktigt för att en potentiell köpare ska få en bra känsla. Man vinner mycket på att bostaden ser fräsch och vårdad ut. Alla har olika tycke och smak när det kommer till inredning men de flesta håller med om att det ser trevligt ut med nymålade väggar och snickerier. Om vi ser att er bostad skulle kunna öka sitt värde med en enklare ytrenovering så säger vi till i god tid så du kan förbereda det som du vill och känner för.

Vad än din lägenhet är i för skick så kan de inredare, stylister och fotografer som vi jobbar med lyfta fram de bästa. De vet hur man belyser detaljer som uppskattas av de flesta. Med deras hjälp och kunskap så blir din bostad mer tillgänglig för alla smaker så att inte en tillfällig inredningsdetalj står i vägen för en potentiell köpare.

Läget, läget, läget

Det finns många olika saker som spelar in när man skall värdera en bostad. Läget är otroligt viktigt. Man kan ofta göra om inne i en bostad men det är mycket svårt eller omöjligt att flytta den från platsen där den befinner sig. Sådant som brukar ses som värdefullt är att det är centralt, nära till vatten eller till park och skogsområde, att det är lätt att nå med kollektivtrafik och närhet till skolor och arbetsplatser.

Väl inne i fastigheten är det viktigt att veta på vilket våningsplan bostaden befinner sig och om det finns hiss. Det är även av betydelse för oss att känna till andra utrymmen som finns i och i anslutning till bostaden. Kanske finns där övernattningslägenhet eller ett snickeri som de som bor där kan använda? Förråd som finns på vind och i källare är också bra att ha med i beräkningen.

Alla tycker om balkonger och det är populärt med höga tak och stora fönster men det finns en köpare till varje bostad där ute. Det skulle säkert förvåna er om ni fick höra vad folk frågar efter när de letar efter ett nytt boende. Vi finns här för att du ska hitta den köparen som verkligen uppskattar din lägenhet och betalar därefter!

Boka en kostnadsfri värdering nu!