Ett brett utbud av mäklartjänster

Vi utvecklar och förnyar ständigt våra samarbeten och tjänster för att göra det så enkelt som möjligt för er att sälja eller köpa bostad. Tanken är att vi ska vara en helhetslösning när det kommer till bostadsaffärer. Vi tar gärna emot dina synpunkter på hur vi kan göra det lättare för er på eran bostadsresa!

Inredning och styling

Vi arbetar med duktiga och erfarna inredare och stylister. De vet hur man skall inreda er lägenhet för att den skall bli tilltalande för en så stor skara människa som möjligt. Professionella homestyling entreprenörer kan se hur man optimerar det estetiska tilltalet i en bostad och på så vis öka försäljningskraften och värdet. De har koll på hur man gör en perfekt blandning av både klassiska och trendiga element för att ge rätt intryck. Idag använder sig nästan alla som skall sälja en bostad av inredare och stylister inför fotografering och visning. Det är en bra investering inför en bostadsförsäljning!

Fotografering

Inför en annonsering av bostaden är det viktigt att ta fina bilder där man lätt kan se hur bostaden ser ut. Fotograferna vi jobbar med är duktiga på att fånga känslan av en bostad på bild och vet även vilka detaljer i den fasta inredningen som kan vara intressant för en potentiell köpare. Det kan dölja sig små finesser i er bostad som ni kanske inte ens tänker på. Kanske är det beslagen på köksluckorna eller fönsterbänkarna i natursten som kommer vara avgörande när det handlar om att fånga någons uppmärksamhet? De fotografer vi arbetar med är mycket rutinerade och vet precis vad som gör sig fint på bild i en bostadsannons. Eftersom många idag får det första mötet med en bostad via Hemnet eller Boneo så är det högst väsentligt att bilderna de ser är tilltalande och skapar ett intresse.

Virtuell visning

Genom att ha en virtuell visning kan man nå köpare som inte har möjlighet att vara med på en vanlig fysisk visning. Det är kan vara ett bra komplement till en vanlig visning och man till exempel har en bostad som kan vara lockande för sådana som reser mycket eller som befinner sig i på annan ort. En virtuell visning som ligger uppe på en lättillgänglig plattform kan också vara bra för köpare som vill friska upp minnet eller som vill visa bostaden för släkt och vänner.

Man skapar en virtuell visning genom att ta vanliga fotografier och bygger upp rummen i en digital miljö. Det fungerar på ungefär samma sätt som Google Maps fast inomhus. På det här sättet kan man nå fler spekulanter och väcka ett större intresse och “hype” för bostaden.

Försäkringar, lånelöfte och bolån

Vi kan erbjuda helhetslösningar när det kommer till försäljning och köp av bostad. Att köpa och sälja bostad kan kännas som en stor affär med många delar. Genom att anlita oss gör ni det enklare för er själva. Vi kan hjälpa er få en helhetsbild av hela bostadsaffären och på så sätt guida er till att göra bra val.

Vill du veta mer eller är redo för en bostadsvärdering? Kontakta oss!