Vill du sälja din bostad på Södermalm?

Värdering - det första steget mot försäljning

När du kontaktar oss inför en potentiell försäljning kommer vi hem till dig och värderar din bostad. Det gör vi utan att du på något sätt binder dig till att sälja din lägenhet eller anlita oss som mäklare. Efter vår värdering kommer vi fastställa ett utgångspris som vi tycker är rimligt baserat på det vi vet om läget, fastigheten och själva boendet. Vi kommer även säga om vi tycker någon enkel renovering behöver göras inför en försäljning för att öka värdet. Efter det får du fundera i lugn och ro tills du bestämt dig för hur du vill gå vidare.

Boka en fri värdering via formuläret här på sidan!

Att sälja bostad på Södermalm

Att sälja sin bostad kan vara spännande och pirrigt. Det kan kännas som att det är många steg och mycket som behöver göras men vi är där och hjälper er genom hela bostadsaffären. Ni kan känna er trygga med att allt går rätt till när ni anlitar oss för att sälja er bostad. Vi vill att ni skall tycka att försäljningen av er bostad är en smidig och bekväm affär. Om ni behöver hjälp kring det ekonomiska går det att ordna då vi är en del av Länsförsäkringar.

Styling och inredning inför försäljning

Idag är det självklart att ta hjälp av professionella inredare och stylister inför en bostadsförsäljning. De vet hur de ska optimera er bostad så att den blir tilltalande för en bred skara av människor. När man inreder och stylar en lägenhet eller villa så vill man att så många som möjligt skall kunna sätta sig in i hur det skulle vara att bo där. Man vill skapa fantasier och föreställningar om hur det skulle kunna vara att vakna upp där och gå ut i köket och sätta på en kopp kaffe, kanske läsa tidningen i köket innan man går och väcker sin partner eller barnen. En bra styling av din lägenhet ökar chansen till att du får din bostad såld till ett högre pris så det är en tjänst som är värd att ta i beaktning.

Fotografering till bostadsannonser

När bostaden är tillfixad av stylist och inredare så är det ett ypperligt tillfälle att ta bilder som sedan kan användas i bostadsannonser. Fotograferna vi jobbar med mycket duktiga och vet hur man skall lyfta fram efterfrågade detaljer. Många idag tycker till exempel det är snyggt med funkisdesign, då kan en bild på ett el-uttag från renova eller en rostfri köksbänk ha stor dragningskraft. De vet även hur man fångar ljuset i lägenheten så bilderna känns levande och tilltalande.

Visning av bostad på Södermalm

Detta är kanske den roligaste delen av hela försäljningen men det kan också kännas mycket nervöst att ha visning. När man ska ha visning kan det vara bra att ha kvar bostaden i det stylade skicket. Det är också viktigt att det är välstädat och att fönstrena är rena. De som är spekulanter på bostaden kommer antagligen titta i skåp och garderober. Det är inte för att “snoka” utan för att man vill se vilka förvaringsutrymmen som finns i bostaden. Du behöver inte vara med under visningen utan den tar vi som mäklare hand om.

Vi kan Södermalm och kan informera potentiella köpare om området. Det är bra att ha en mäklare med god lokalkännedom så att frågor kring lokaltrafik eller skolor inte behöver gå obesvarade. Vi vet varför läget är bra!

Diskret försäljning av bostad

Om man av någon anledning inte vill ha en öppen försäljning av bostaden så kan vi ordna med en diskret försäljning. Det innebär att vi hör av oss till sådana köpare som uttryckt intresse för den typen av bostad som står inför försäljning.

En diskret försäljning behöver inte bli mindre lyckad än en öppen försäljning. Vi har ett brett kontaktnät och förmåga att nå många intressenter. Hör av dig till oss om du har några frågor kring diskret försäljning!

mäklare södermalm

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär!