Om oss

 

Mäklare med fokus på Södermalm

Hos oss hittar du kunniga och erfarna mäklare med god lokalkännedom. Vi vet vart du kan hitta de bästa restaurangerna, var lekplatserna och parklekarna ligger, hur långt det är till närmaste tunnelbana och vilken pub som har bäst ölsortiment på Södermalm. Det är avgörande vid köp och försäljning av bostäder att mäklarna känner till området då läget är allt. Man kan renovera en lägenhet och göra om helt inpå stommarna men läget är mycket svårt att ändra på. En stor stad är i ständig förändring. Vi håller oss uppdaterade och vet vad som planeras just i den delen av Södermalm som du ska sälja eller köpa. Hos oss hittar du mer än ytliga kunskaper, vi besitter äkta engagemang i Södermalm som stadsdel!

Med känsla för människor och hem

Att sälja, köpa och flytta kan vara känsligt. Ofta så behöver man göra något av detta för att livet har förändrats. Kanske har man hittat en ny partner eller ett nytt jobb? Kanske väntar man barn eller så flyttar man för att man blivit ensam? Ibland finns det flera anledningar till att man vill sälja det gamla och köpa något nytt. Vi förstår att det kan bli mycket känslor i och med en bostadsaffär och lovar att vara en trygg och stabil guide genom det praktiska så att du kan fokusera på att ta hand om dig själv, ditt liv, dina familj och ditt arbete. Du kan känna dig trygg med att du anlitat en mäklarfirma som vill och kan förstå din situation och som anpassar sig efter förutsättningarna.

Erfarenhet och kunskap om bostadsaffärer

Vi kan hjälpa dig med allt kring din bostadsaffär. Vi kan sätta dig i kontakt med våra kunniga ekonomiska rådgivare som hjälper dig med bolån, lånelöfte och försäkringar. Det är skönt för dig att få hjälp av en mäklarfirma som kan ha en helhetssyn på din situation och på så sätt ha möjlighet att hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss kommer tillgänglighet och service högt upp på goda egenskaper för en mäklare. Vi tror att god kommunikation mellan oss är av största vikt för att allt skall gå smidigt och bli så bra som det går. Tillsammans med dig hoppas vi kunna skapa förutsättningar för att detta ska bli en bra affär och ett steg uppåt i din bostadskarriär.

Många tjänster inför din bostadsförsäljning

Vi arbetar med många duktiga entreprenörer som kan lyfta fram din bostad på bästa sätt. Hos oss hittar du inredare, stylister och fotografer som vet hur man tar vara på både det stora och det lilla i din lägenhet eller hus. Många blir hemmablinda och ser inte de detaljer som kanske är helt avgörande för att fånga en potentiell köpares uppmärksamhet. Vad som anses vackert ändras också med tiden. Det bruna 70-tals kaklet eller våtrumstapeten som du tyckt varit fult är för någon annan en bevarad guldklimp och oslipad diamant. De homestylister och fotografer som vi jobbar med har alltid koll på vad den trendkänsliga blivande söderkisen kan tänkas vara intresserad av.

Kontakta oss, din mäklare på Söder!